Szakrális közvetítés

A szakrális közvetítés egy energetikai módszer, amivel az emberi energiatérből oldható ki az érzelmi sérülés energiája. Hatásában hasonló az előző életes utazáshoz.

A kezelés idejét az egyén életének rövid feltérképezéssel kezdjük: mi az alapprobléma? Milyen betegségek gyógyulására van szükség? Eddig milyen módszerekkel kezelték a problémát? Mi a családi háttér, ismétlődik-e a probléma a generációkban?

A Szakrális közvetítő olyan személy, aki a kezelés elején behívja a kezelendő személy Lélektestének és Energiatestének másolatát. Ez minden energetikai lenyomatot tartalmaz, ami azzal a lélekkel az inkarnációk során történt. A szakrális közvetítő minden esetben használja az extraszenz képességeit (3. szem), ezért a beérkező energia képként jelenik meg a tudatában, ahol látszik a finomtestek állapota és a csakrák rendszere. Ezután bekér egy olyan életet, ahol az egyén jelenlegi problémái a leginkább kapcsolhatók, ahol a legtöbb sérülést lehet kioldani, hogy a jelenlegi problémák megszűnjenek. A kapott eseménysort és annak lényegét elmondja a résztvevőnek, és ha szükséges azt is, hogy az akkori személyek, milyen szerepet játszanak jelenlegi életében. Bekéri a problémás élethez tartozó negatív érzelmek képét, amiket a csakrák és a Lélektest tárolnak. Majd tisztító és gyógyító energiát hív be, amivel ezeket kioldja az energiatérből. Ugyanezzel a módszerrel a szervek, szervrendszerek és meridiánok energetikai másolata is tisztítható.

A korábbi inkarnációkban megtapadt ártó mágiák is feloldhatók ilyen módon.

A folyamat végén energetikai védelmet rak a finomtestekre.

A szakrális közvetítő amennyiben úgy ítéli meg, hogy a javulást elősegíti, gyógyfüvek ajánlásával, étkezési ajánlással, mantra-ajánlással egészíti ki a közvetítést.

A szakrális közvetítés időtartama 1,5óra

Vezető: Bábity Viktória