Pálmalevél olvasás

India mindig híres volt misztikumáról. Néhány indiai szent ember, a Maharishik, képesek voltak belelátni az idő és tér szövetébe évezredekkel ezelőtt, és megőrizni tudásukat pálmalevelekre írva. Együttérzéstől és Szeretettől vezérelve a ma embereinek írták őket, és ezek az írások csak arra várnak Indiában, hogy gazdájuk megtalálja őket – a mai technológiai fejlettség segítségével akár az otthona kényelméből is.

Mindannyian kerülünk válaszutak elé életünk során, legyenek azok párkapcsolati, anyagi, szakmai természetűek, vagy ezek együttese. A legtöbbször ilyenkor hallunk a Pálmalevelekről. Nem csak mi keressük a Pálmalevelünket, a Levelünk is keres bennünket! Arra hivatottak, hogy útmutatást adjanak számunkra, leírva azon főbb eseményeket, tendenciákat, melyek életünk hátralevő részében várnak ránk. A jövő mindig olyan módon van megírva, és egy beavatott Felolvasó által interpretálva, hogy a Levél tulajdonosa meg is tudja emészteni azt, és leginkább segítségéül legyen. Ívek, lehetőségek vannak benne leírva, kiegészítve nagyon hasznos tanácsokkal, melyek figyelembevételével képesek lehetünk kihozni a maximumot életünk hátralevő részéből.

A Pálmalevél mindezek mellett leírja azt a legfontosabb feldolgozatlan előző életet, amelyik a legjobban gátló hatással van a jelenlegi életünkre. Sőt, olyan egyszerű karmatisztítást is tartalmaz, melynek elvégzése hozzásegít, hogy életünk a legkiteljesedettebb, legteljesebb, legboldogabb legyen a továbbiakban.

Aki hall a Levelekről és érez vonzást a téma iránt, annak gyakorlatilag minden esetben van Pálmalevele. A levél megtalálásához technikailag egy dologra van szükség. Kevesen tudják, hogy bár az ujjlenyomatunk egyedi, mégis főbb típusokba sorolható. Sőt, az ujjlenyomat felépítése generál egy személyiségtípust, jellemzőket és életpályát is. Éppen ezért a Pálmalevelek az ujjlenyomat típusa alapján vannak csoportosítva ún. Pálmalevél-kötegekbe. Nők esetében a bal hüvelykujj, férfiaknál a jobb hüvelykujj lenyomata szükséges. Maga az ujjlenyomat bőven elegendő a Levél, pontosabban először még a Kötegek megtalálásához, melyek közül az egyikben nagy eséllyel megtaláható a személyes Pálmalevél.

Ez egy nagyon gyors folyamat. A Felolvasó beül a kocsijába/felül a motorjára, elmegy a Könyvtárba Dél-Indiában, és kiadják neki a Kötegeket a fent leírt adatok birtokában. Tehát, amint megkapta az ujjlenyomatot, még akár aznap hozzájuthat a Kötegekhez. Sőt, azok, akik személyesen járnak a Könyvtárnál Indiában, szintén leadhatják személyesen az ujjlenyomatukat, és ha minden jól megy, hamarosan kihozzák a Kötegeket. Amint megvannak a Kötegek, az előre egyeztetett időpontban lehetőség van átnézni őket, az internet és a tolmácsolásunk segítségével. Onnan pedig még egy lépés, és fel is olvassák számunkra személyes Pálmalevelünk tartalmát.

Bővebben a Pálmalevelekről:
A Pálmalevelekről I.
A Pálmalevelekről II.
A Pálmalevelekről III.