Színesszenciák és használatuk

Mire valók az Aura-Soma Színesszenciák?

Az Aura–Soma szerek 5. pillére.

Amennyire éteri és lebegő az Arkangyalolaj energiája, olyan praktikus és földelt a színesszencia. Ez áll a legközelebb a növények és ásványok birodalmához, jófajta angol bourbon-ban oldott növényi és ásványi kivonatok, amiket általában hígítva, azaz tinktúraként használunk. Hatása azonos a pomanderekével, azonban sokkal gyorsabban hat, viszont rövid távon.

 

Egy kiválasztott pomandert hagyományosan napokon, heteken vagy akár hónapokon keresztül használunk, aszerint, hogy milyen alap-energetikára van szükségünk. Ehhez lehet remek kiegészítő a színesszencia tinktúra, amivel naponta akár többször is finomíthatjuk-módosíthatjuk energetikai állapotunkat aszerint, hogy ma éppen hogy vagyunk, mely részeket kell megerősíteni.

Mivel a hatás gyors, intenzív, de rövid távú, napközben akár többfélét is használhatunk.

Hogyan használjuk az Aura-Soma Színesszenciákat?

Elsősorban tinktúraként javasoljuk, amivel akár keveréket is hozhatunk létre, sőt Bach-cseppeket vegyíthetünk bele.

Természetesen lehet töményen is használni, mi konkrétan szeretjük azt az intenzív hatást, amit ez az „energetikai sűrűség” kivált, mindenkinek szabad belátására bízzuk…

Mivel alkoholt tartalmaz, belsőleg nem javasolt a fogyasztása. Ily módon cseppenthetjük csuklóra, fürdővízbe, kozmetikumba.

Bábity Viktória Aura-Soma tanár és konzulens