Pomanderek és használatuk

Mire való az Aura-Soma Pomander?

Az Aura–Soma szerek 2. pillére.

aura-soma-pomander-fonixhaz.com

A fizikai testet körülveszi egy energiaburok: az Aura. Ha a teljes igazsághoz hűek akarunk maradni, akkor valójában a teljes test legsűrűbb – szemmel látható – része a fizikai test, így valójában nem a fizikai testünk körül van Aura, hanem ezzel együtt van a Testünk.

 

Szóval a fizikai testhez legközelebb eső aurikus réteg az Étertest, ami a legerősebben meghatározza az energetikai állapotunkat. Kihatással van nagyon sok mindenre, kezdve az alvásigényünktől a másokkal való interakcióra.

A pomanderek lényegében energetizált gyógynövénykivonatok, 49 növény esszenciáját tartalmazzák különböző arányokban.

Ha a számunkra leginkább megfelelő pomandert szeretnénk megtalálni, illat alapján válasszunk. Ha szeretnél ilyen módon választani, a Főnixház a rendelkezésedre áll, kérlek keress meg minket …. Kapcsolat

A Pomander az Étertestet stimulálja, oly módon, mint a fizikai testnek a tusolás. Letisztít, feltölt energiával, elsimítja az Aura egyenetlenségeit, begyógyít asztrális sérüléseket és energetikai értelemben irányt ad.

Pl. a vörös pomander nem csak földel, azaz lehorgonyoz a Föld térhálójához, hanem segít nemet mondanunk olyan helyzetben, amikor határt kell szabnunk önmagunk védelmében.

Hogyan használjuk az Aura-Soma Pomandert?

Lényegében az Aurát átsimítjuk vele.

pomander-aura01-fonixhaz.comTegyünk 3 csepp pomandert a bal tenyerünkbe. Zárjuk össze tenyereinket és dörzsöljük össze benne a cseppeket. Tárjuk kezeinket az ég felé, mintha egy kehellyé formálnánk testünket. Képzeljük el, hogy egy szín-sugár (a pomander színe) a bal tenyerünkből elindul az ég felé, a gondolat sebességével megkerülve a földet, gyógyítást adva minden Létezőnek, majd a gondolat sebességével visszatér jobb tenyerünkbe.

Emeljük kezünket a koronacsakra fölé, és képzeljük el, hogy a szín energiája, mint esőcseppek hullanak az Aurába.

Vigyük kezeinket tarkónkhoz, és simogassuk át az Aurát. Itt vannak elraktározva az előző életek emlékei. Majd vigyük kezeinket halántékunkhoz, itt is simogassuk át az Aurát. Itt vannak elraktározva az előző életek elfeledett Tudása.

Majd érintsük össze tenyereinket a Koronacsakra felett. Képzeljük el, hogy a szín-sugár tenyerünkből elindul az ég felé, és a gerincen keresztül a föld felé, összekötve bennünk az eget és a földet.

Majd ezt az energiát zárt tenyereinkkel húzzuk le a 3. szem előtt, egészen a Torokcsakráig, ahol kinyitott tenyérrel átsimogatjuk a Torokcsakrát. Ezutánpomander-aura02-fonixhaz.com lejjebb megyünk a Szívcsakráig, a 3. csakráig, ami az Én-tudat lakhelye, a 2. csakráig, ami a reproduktív szervekhez kapcsolódik, és végül az 1. csakráig, ami lehorgonyoz és összeköt minket a Föld térhálójával.

Lehajolva nyitott tenyérrel megérintjük a földet, és átküldjük az energiát a Föld szívéig, gyógyítást adva a bolygónak, majd felemelkedünk, és nyitott tenyerünkből 3 mély lélegzetet veszünk.

Ha többen, csoportban használják a pomandert, ezek után még a résztvevők egymás hátán az Aurát átsimíthatják, ez jót tesz a csakrák hátsó kivezetésének, amikről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, és gyógyítja a „szárnyakat”.

A webshopon minden pomandernél feltüntetjük, hogy a régi Aura–Soma könyvek mely metódusra javasolják, illetve mik a saját tapasztalataink a használatáról.

Bábity Viktória Aura-Soma tanár és konzulens