Kvintesszenciák és használatuk

Mire való az Aura-Soma Kvintesszencia?aura-soma-quintessence-fonixhaz.com

Az Aura–Soma szerek 3. pillére.

Az Aurában az Asztráltesthez kapcsolódik.

Ez a Finomtestnek az a része, ami az érzelmi megélésekhez kapcsolódik. Azért fontos ez, mert világunkban az érzelem a legfontosabb eszköz, ami a tapasztalathoz visz minket.

 

Minden gondolat mögött van érzelem, és az érzelmek mögött lesz egy korábbi tapasztalat, ami egykor érzelmet váltott ki belőlünk. És amikor egy hasonló tapasztalat miatt újra megjelenik az érzelem, ez gondolatokat, sőt cselekedeteket vált ki belőlünk, így hozva létre újabb eseményeket az életünkben.

Tulajdonképpen döntéseinket a bennünk felvillanó érzelmeink szerint hozzuk meg.

A Kvintesszencia kifejezés az alkímiából származik, és a Tudatosságra, a Felébredés folyamatára vonatkozik. A „kvintek” Mestertudatokkal állnak kapcsolatban. Lényünk mesteri aspektusait hívják elő, így segítenek a Felébredés folyamatának egy-egy nehezebb állomásán továbblépni. Olyanok, mintha útjelzők és elsősegélycsomagok lennének az útelágazásnál, segítve továbbhaladásunkat.

Kiválaszthatjuk őket aszerint, hogy milyen energiára van szükségünk, de sokat segít, ha meg tudjuk „illatolni”, és megfigyelni, hogy milyen érzelmi reakciót vált ki belőlünk az adott kvintesszencia illata. Ha szeretnél ilyen módon választani, a Főnixház a rendelkezésedre áll, kérlek keress meg minket.

Ha szeretnél többet tudni a Felemelkedett Mestertudatokról és a velük való kapcsolódásról, érdeklődj a "Felemelkedett Mesterek és Kvintesszenciák" kurzusunkról.

Hogyan használjuk?

Széles rétegben az Aurát átsimítjuk vele.

pomander-aura01-fonixhaz.comTegyünk 3 csepp kvintesszenciát a bal csuklónkra. Érintsük össze két kezünk csuklóit és dörzsöljük össze. Tárjuk kezeinket az ég felé, mintha egy kehellyé formálnánk testünket. Képzeljük el, hogy egy szín-sugár (a kvintesszencia színe) a bal csuklónk területéről elindul az ég felé, a gondolat sebességével megkerülve a földet, gyógyítást adva minden Létezőnek, majd a gondolat sebességével visszatér jobb csuklónkra.

Emeljük kezünket a koronacsakra fölé, és képzeljük el, hogy a szín energiája, mint esőcseppek hullanak az Aurába.

Vigyük kezeinket széles ívben tarkónkhoz, és simogassuk át az Aurát. Itt vannak elraktározva az előző életek emlékei. Majd vigyük kezeinket halántékunkhoz, itt is simogassuk át az Aurát. Itt vannak elraktározva az előző életek elfeledett Tudása.

pomander-aura02-fonixhaz.comMajd érintsük össze tenyereinket a Koronacsakra felett. Képzeljük el, hogy a szín-sugár a csuklónkról elindul az ég felé, és a gerincen keresztül a föld felé, összekötve bennünk az eget és a földet.

Majd ezt az energiát zárt tenyereinkkel húzzuk le a 3. szem előtt, egészen a Torokcsakráig, ahol kinyitott tenyérrel széles ívben átsimogatjuk a Torokcsakrát. Ezután lejjebb megyünk a Szívcsakráig, a 3. csakráig, ami az Én-tudat lakhelye, a 2. csakráig, ami a reproduktív szervekhez kapcsolódik, és végül az 1. csakráig, ami lehorgonyoz és összeköt minket a Föld térhálójával.

Lehajolva nyitott tenyérrel megérintjük a földet, és átküldjük az energiát a Föld szívéig, gyógyítást adva a bolygónak, majd felemelkedünk, és csuklónk területéről 3 mély lélegzetet veszünk.

Ha többen, csoportban használják a kvintesszenciát, nem szükséges egymás hátát energetizálni, természetesen lehet, ha ez a csoport kérése.

A webshopon minden kvintesszenciánál feltüntetjük, hogy a régi Aura–Soma könyvek mely metódusra javasolják, illetve mik a saját tapasztalataink a használatáról.

Bábity Viktória Aura-Soma tanár és konzulens