Hogyan választunk Aura-Soma palackot?

Aura-Soma Egyensúly palackok (Equlibrium) - Mire való?

Az Aura–Soma 1. pillére

A célja a teljes energetikai rendszer újrarendezése. Hagyományosan a 4 üveges konzultáció során választjuk ki őket, azonban a jelenlegi kollektív tudatváltás lehetővé teszi, hogy a Belső Megfigyelő állapotába merülve megtaláljuk saját palackunkat.

 

A 4 üveges konzultáció egy olyan segítői beszélgetés, ami kognitív terápiaként működik. Ez azt jelenti, hogy a konzulens a kérdéseivel és meglátásaival tükröt tart nekünk arról, hogy milyen gondolatköröket futunk újra és újra. Segít megtalálni, hogy a gondolatok szintjén hol csúszott el saját személyes történetünk, és természetesen mesél a 4 kiválasztott palackról, hogy azok milyen érzelmi és spirituális folyamatokat tükröznek rólunk. Vagyis merre tartunk, hol akadtunk el, és hogyan léphetünk tovább.

Az üvegválasztás nagyon egyszerű: mi tetszik legjobban? Nem tudsz rosszul választani, a Lélek - vagy hívhatjuk Tudatfelettesnek – választ.

„Te vagy a szín, amit választasz, és ez tükrözi lelked szükségletét.” Vicky Wall

Az Egyensúlyüveg tartalmát magunkra kenve használjuk, ami már fizikai szinten elindít egy biokémiai változást. Minden palack két rétegű, víz-olaj alapú folyadékot tartalmaz, ami gyógynövényeket, folyékonnyá tett kristályokat és természetes színezőanyagokat tartalmaz. Ezek a bőrre kenve felszívódnak, a vérkörrel eljutnak minden egyes sejthez, információt hordozva arról a változásról, ami saját személyes Felébredésünkhöz visz minket, és a segít a fizikai testnek részt venni ebben a folyamatban.

Ezen kívül minden palack egy saját energetikai információcsomaggal van ellátva. Olyan ez, mint egy informatikai program, és ahogy összerázzuk a folyadékot, már hozzá is kapcsolódtunk a programhoz. Ez a program segít emlékezni a Léleknek, hogy mi volt az eredeti Terv, hogy miért is vagyunk itt, hogy megtaláljuk magunkban azokat a kulcsokat, amikkel az eddig bezárt ajtókat kinyithatjuk.

Azonban ne feledjük, hogy az ajtón nekünk kell belépnünk!

  • Ha szeretnél többet tudni az Aura–Soma konzultációról ide kattints
  • Ha szeretnél többet tudni az Aura–Soma konzulens képzésről ide kattints

Hogyan használjuk az Aura-Soma egyensúly palackot?

  1. Először is tisztítsuk meg. Erre a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás az Aura – Soma saját tisztító esszenciája a Seraphis Bey kvintesszencia, amivel könnyen letisztíthatunk az üvegről minden fizikai és energetikai szennyeződést. Amennyiben ez nem áll rendelkezésünkre, vegyünk 1 kg TENGERI sót és temessük be az üveget SZÁRAZ tengeri sóba 24 órára. Másnap vegyük ki, és dobjuk ki a sót.
  2. Csavarjuk le a kupakot, és vegyük ki a műanyag szűkítőt.
  3. Fogjuk bal kezünkbe a palackot úgy, hogy a hüvelykujj támasztja alulról az üvegtestet, a középső ujjal befogjuk a palack száját, a mutató és a gyűrűsujj két oldalról közrefogja és megtámasztja az üveg száját.
  4. Ez után rázzuk össze jó alaposan, hogy a víz és olaj jól összekeveredjen.
  5. Végül gyorsan átvesszük jobb kezünkbe, és pár cseppet öntsünk tenyerünkbe, majd kenjük bőrünkre.

 

Hova használjuk fel az Aura-Soma egyensúly palack tartalmát?

A bőrre kenjük. Hagyományosan minden palacknak megvan maga területe a testen, általában csakrákhoz kapcsolódva.

Mi azt javasoljuk, hogy legalább az első néhány nap során a teljes testfelületet kenjük be, és ha jól esik, a későbbiekben is. Egy Aura – Soma tanár úgy fogalmazott a teljes testes kenésről, hogy „olyan, mint egy beavatás”. A webshopon minden üvegnél feltüntetjük, hogy a régi Aura – Soma könyvek mely testtájakra javasolják, illetve az adott olaj esetlegesen milyen fizikai szimptómával van összefüggésben.

Javasolt egyszerre csak egy Aura–Soma palackot használni. Ez alól kivételt képeznek a mentőpalackok, de ott is javasoljuk, hogy ha így párhuzamosan 2 üveget szeretnénk használni, legyen az egyik este, a másik reggel.

Bármely Aura – Soma üveggel lehet együtt használni pomandert, kvintet, BÁRMILYEN esszenciát, akár homeopátiás szert is.

Ha lehet más ne használja az Egyensúlypalackunkkat, a választásunkkal személyre szabott gyógyulásra mondunk igent.

 

Bábity Viktória, Aura-Soma tanár és konzulens