Bábity Viktória

vikiSzolgáltatások: Aura - Soma, Karmaoldás. 

A nevem Bábity Viktória, és az Aura - Soma nevű színterápiás rendszerrel dolgozom. Segítői pályafutásomat korán kezdtem, az összes beteg vagy elárvult kisállatot hazahoztam.

Egy idő után a szüleimnek gyanús lett, hogy valahogy mindegyik engem talál meg, de türelemmel kezelték a dolgot, és kiterjedt hálózatot építettek befogadókból.

Szerencsémre beköszöntött a rendszerváltás, és örömmel üdvözöltük az Édesvíz kiadót, ami nekem olyan volt, mint más gyereknek a cukorkabolt. Az Élet valahogy mindig úgy rendelte, hogy „angyali” felnőttek legyenek körülöttem, így tornaórán jógázhattam, osztályfőnöki órán „Reikizhettem”, és olyan dolgokat csináltam, ami más kamasznak eszébe sem jut. Rendkívül élveztem, ezért aztán nagy sokk volt a felnőtt élet. Na nem azért, mert ott ezeket nem csinálhattam, hanem mert megpróbáltam hagyományosan élni és dolgozni, de az elveszett és beteg kisállatok helyett már elveszett és beteg felnőttek találtak meg, ha úgy adódott éppen az utcán leszólítva. Így aztán jó néhány szakmát és iskolát bejártam, mire elfogadtam, hogy a világ számára adott szolgálat az egyetlen lehetséges út számomra, amit az Univerzum támogat.

’20as éveim közepén jártam, amikor az Aura - Soma az életem részévé vált. A Magyar Aura – Soma Központ munkatársaként tanulni kezdtem ezt a rendszert, ötvöztem a korábban megtanultakkal, legfőképpen a humanisztikus pszichológiával és mára a kevés magyarországi tanár egyike vagyok.

Ma visszatekintve az elmúlt évekre nagy ajándék, hogy olyan sokáig kerestem a helyemet, mert ma már nem csak tudom, de a sejtjeimben érzem, hogy az Aura - Soma a keret életem minden szintjén. A családom minden tagja nem csak elfogadta, de élete, sőt munkája részévé tette az Aura - Soma esszenciáit, és eredményesen alkalmazza a mindennapok során. Az Aura - Soma konzultációk a hétköznapok során megadják azt az ajándékot, hogy látok életeket megfordulni, és a pozitív visszajelzések, munkahelyi sikerek és megköttetett házasságok olyan visszacsatolások számomra, amik miatt a munkámat rajongva szeretem.

Nekem nagyon sokszínű a világ. Mindent a színterápia nyelvére fordítok le, a legszebb dolgok számomra színesek, mint az energia különféle megnyilvánulásai. Amikor az Egyensúlyüvegek közül választok, az nekem olyan harmóniát és belső békét ad, mint az erdő fái között a csend.

Ez az én Utam...

Bábity Viktória

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3670-604-4489