Kovács Géza

geza Szolgáltatás: Colorgenetics állítás

Kovács Géza vagyok, 1968-ban születtem Budapesten. A család- és rendszerállítással több, mint tíz éve találkoztam egy kedves barátom jóvoltából, aki Németországban, Peter Orban-nál tanult.

Amikor mesélt nekem a mezőről és arról, ahogyan ez működik, nagyon kíváncsivá tett. Az első családfelállításokat baráti és ismeretségi körben szerveztük. Akkor még kevesen hallottak Magyarországon erről a módszerről. A kedvező tapasztalatok és visszajelzések után folyamatossá váltak a csoportok. Hat évig havi rendszerességgel részt vettem, képviseltem, tanultam ezekben a csoportokban. Ezután határoztam el, hogy magam is ezzel fogok foglalkozni. Bert Hellinger, Dr. Dimitris Stavropoulos, Sophie Hellinger, Peter Orban, Pálmai Dezső kurzusain tanultam. Hiszem, hogy ez a módszer az iskolapadban nem tanulható. Amit meg lehet tanulni, azok a keretek és a szabályok, de a mezőben való munka csak a tapasztalat útján sajátítható el. Nagyon sok családállító kollégánál jártam és mind a mai napig ezt teszem, hiszem, hogy tanulni mindenhol lehet a „nagyoktól" és a kezdőktől is.

Én a csoport rezonanciás állítás híve vagyok, ahol nem a hagyományos kötött rendszer szerint dolgozunk. Ebben a módszerben mindenkinek, aki jelen van és éri valamilyen impulzus, helye van az állításban. Ezt azért tartom jónak, mert sokkal kiterjedtebben és mélyebben látunk rá a megoldandó problémára. Szívesen állítok kolléganőimmel, akik szintén képzett család- és rendszerfelállítók, így egyszerre két oldalról, egy női és egy férfi szemszögből közelítjük meg a helyzetet, hozzátéve a különböző oldalak eltérő látásmódját, viszont kiküszöbölve a női-férfi szemléletből adódó hiányokat, úgynevezett vakfoltokat.

Kolléganőmmel, Hermann Évával fejlesztettük ki a ColorGenetics® rendszerállítás egyéni módszerét. Az egyéni állítások mélysége a ColorGenetics® állítások megjelenése előtt messze elmaradt a csoportos munkák mögött. A ColorGenetics® állítási forma ötvözi a csoport rezonancia szabadságát az egyéni állítás személyességével, hozzátéve az Aura-Soma® hihetetlen precíz diagnosztikus képességét.

Kovács Géza
Család- és rendszerállító, ColorGenetics® tanár
Személyes életvezetési tanácsadó, tréner